Julafton

Publicerad 2012-12-24 23:59:44 i Allmänt,

Dagen började med att bygga ljuslyktor med pappa, en av is som står stadigt och en snölykta som inte är lika stadig.. Sen kom två av mina bröder och vi åt, spelade julklappsspel och hade det trevligt. Sen fick man agera tomte, tomten blev mycket glad för sina julklappar, ho-ho. 
 
Jag ligger helt utslagen i sängen efter att jag och min bror tog oss varsitt (eller vars ett?) stort glas vin, hehehe!

Winter wonderland

Publicerad 2012-12-23 20:14:57 i Allmänt,

Här sitter jag, på golvet, och har precis slagit in de sista julklapparna. Då var det julafton imorgon, och jag tänker tillbaka på när man var barn, då julafton var den bästa tiden på året! Och här sitter jag, 18 år, vuxen, och önskar att jag var 5 år igen. 
 
Sa att jag skulle lägga in bilder från festen, här kommer några iallafall! 

Julbak hela dagen

Publicerad 2012-12-22 15:00:51 i Allmänt,

Har varit lite dålig på att uppdatera här på min kära blogg, men har som sagt legat sjuk så har inte riktigt varit på topp. Trots det så var jag på fest igår, mycket trevligt även fast mina ögon bara ville stänga sig och sova. Skönaste på länge att komma hem och lägga sig i sin säng. När jag vaknade kollade jag direkt på julkalendern, spännande nu!! Sen har jag bakat julgodis! Kan visa lite godsaker när allting är klart imorgon. Tänkte också lägga in lite dåliga mobilbilder senare från igår när Emma skickat dem! Nu ska jag vara flitig och städa mitt rum som jag lovat att göra i 3 veckor nu.. 
 

Ensam

Publicerad 2012-12-19 12:20:55 i Allmänt,

Idag mår jag jäkligt dåligt, både psykiskt och fysiskt. Jag känner mig ensam, helt sjukt ensam.. 

Sjukling

Publicerad 2012-12-18 12:27:38 i Allmänt,

 
Ligger med feber och hosta i soffan med min nya mysiga hoodie jag fick av pappa igår.. Mamma ligger i andra delen av soffan med feber hon också. Jag vill bli frisk nu igen, tack för mig! 

Spelkväll med mycket skratt

Publicerad 2012-12-16 16:29:08 i Allmänt,

Igår efter kalaset åkte jag hem till Lucas där Amilia, Emma och Sebbe också var. Vi började kvällen med att köra charader, kan ju säga att "Team girls" ägde ut "Team boys", utan tvekan! Efter vi tröttnade på charader så spelade vi kortspelet Spoons, som går till som bubblan men när man får 4 av samma ska man ta en sked som ligger i mitten, den som inte får någon fick en prick, det blev krig. Men fytusan vad mycket vi skrattade, roligaste kvällen på länge! Tyvärr så glömde jag kameran..
 
Sen har jag kommit på en sak som jag stör mig VÄLDIGT mycket på, och det är folk som skaffar ny pojk/flickvän efter ca 1 vecka efter det förra förhållandet tog slut. Hur kan man gå vidare så fort? I don´t get it. Kanske bara jag som tycker detta är väldigt konstigt men då får det vara det. För jag kan verkligen inte förstå! Iallafall inte när man är i min ålder och äldre, visst om man är 14 och inte hunnit mogna ordentligt än men inte vid 18 års ålder.

Kalas för kusinvitamin

Publicerad 2012-12-15 15:06:00 i Allmänt,

Tog en snabb bild på mig, man ser tydligt hur torr min panna är? Men det får jag väl leva med, vintern har den effekten på mig, och mitt hår står åt alla håll. Ska iväg på kalas hos min kusin som fyller 17 idag. Har på mig ett linne med öppen rygg från JC nerstoppad i ett par svarta jeans från Gina Tricot. Men nu ska vi åka, ha en fin dag! 
 

Bygga med duplo

Publicerad 2012-12-14 20:49:17 i Allmänt,

Sjuklingen Viggo och jag har byggt lite med duplo, skulle ta lite kort men sen fick jag inte ta fler. Ikväll blir det bara familjemys, med tv-tittande och en snarkande pappa på soffan, precis som vanligt! Var i skolan idag även om jag inte var på topp, kollade på "The nightmare before christmas" på filmkunskapen och sen var vår fotolektion som vi hade hela eftermiddagen inställd, jag och Frida satte oss och kollade på julkalendern som jag missat flera gånger nu. Sen åkte jag till stan och handlade en present till kusinen som fyller år imorgon!
 

Sjukling

Publicerad 2012-12-13 19:20:00 i Allmänt,

Sitter i soffan och kollar på teve, fryser som en gris gör jag också.. Känns som att jag håller på att bli sjuk, har känt mig lite sisådär hela veckan men vill verkligen inte bli sjuk. På tal om något helt annat så springer jag ut varje dag till postlådan när jag kommer hem från skolan för jag väntar på min nyårsklänning men den kommer ju aldrig..! Väntat i tre veckor nu, kommer den inte imorgon får jag väl ringa och fråga vart den tar vägen, för den är ju så jäkla fin.
 

Kyla och varm choklad

Publicerad 2012-12-12 17:35:42 i Allmänt,

Ligger under filten i soffan och kollar på Greys´s anatomy. Viggo kommer hit redan ikväll (han skulle egentligen kommit på fredag) men han har blivit sjuk så vi får passa honom. Men det har jag inget emot, bara mysigt, förutom att han var sjuk! Slutade tidigt idag men stannade kvar och kollade på "Lilla årskrönikan" tillsammans med Frida. Köpte mig en chokladmjölk på Espresso house i väntan på tåget, vinter+pendla=drygt. Känner mig lite krasslig så blev ingen träning idag, men tog en promenad hem istället då jag brukar åka bil. 
 
Foton från min instagram från idag

Jahaja

Publicerad 2012-12-11 18:15:47 i Allmänt,

Började dagen med att gå en runda på stan, passade på att handla till julklappsspelet och sen färgade jag håret så man blir jul och nyårs fin. Gick vidare till gymmet sen och körde ett hårt pass. Har inte så mycket mer att säga eftersom jag har en riktigt dålig kväll, men ni får ha det fint!

Firar med tacos

Publicerad 2012-12-10 19:51:51 i Allmänt,

Skulle lämna min brorson Viggo på dagis imorse så har sovit i Bunkeflo inatt. Satt hela kvällen igår med min talanalys som jag skulle redovisa idag, fick VG+ och det är väl lite irriterande, men är nöjd ändå! Imorse när Viggo frågade om vi skulle hem till oss, så sa jag att efter han sovit fyra gånger så skulle vi det, genast blev han väldigt trött och ville sova innan dagis, gullegris. Idag firar vi med tacos att mamma har gjort sitt sista prov efter att hon pluggat en termin, duktig mamma har jag också!
 

Skolarbete en lördag

Publicerad 2012-12-08 13:55:14 i Allmänt,

Har gjort det mysigt i min säng inför pluggande, talanalys som jag inte ens har börjat på som jag ska redovisa på måndag, så känns som det är dags att ta tag i det nu, även fast det är lördag! Och att analysera ett POLITISKTS tal är kanske inte det roligaste heller. Men det är bara att köra, ikväll ska jag in på gymmet en runda sen ska jag till mormor och kolla på "Så mycket bättre". 

Om de ändå vore mina

Publicerad 2012-12-06 16:46:25 i

Sitter på tåget och mina fötter och jag är isbitar och det kommer bara bli kallare.. Önskar jag hade dessa nu!

Emporia

Publicerad 2012-12-05 20:29:58 i Allmänt,

Jag och mamma åkte idag till Emporia, det blev en del inhandlat, men mest julklappar! Köpte två par nya byxor, kan säga att det behövdes. Känns otroligt bra att köpa en storlek mindre i byxor än för ca två månader sen. Galen lycka! Sitter just nu och kollar på "Bonde söker fru" när de har åkt iväg utomlands, Klas är ju för söt. 
 

Vintermörker och film

Publicerad 2012-12-04 22:32:05 i Allmänt,

Gjorde affischer idag till lanet på vår skola, spännande.. Stack sen och tränade så jag knappt kunde lyfta armarna längre, kändes bra! Sedan blev det "Mästerkatten i stövlar" med Tobbe, så snackade vi lite student och lite tyringe minnen.

Raggsockar och mys

Publicerad 2012-12-03 18:18:00 i Allmänt,

Har myst ner mig i soffan med mjukisbyxor, en sleten t-shirt och raggsockar i väntan på underbart goda varma mackor med svampstuvning. Tänkte säga vad jag hade för mig i helgen, i fredags åkte jag, Johan och Viggo hem tillsammans och tog det lugnt på kvällen, på lördagen kom hela familjen hem och så bakade vi pepparkakor och åt gott. Sen åkte jag in till stan och mötte Emelie, så tog vi en runda på Harrys.
Myser galet mycket just nu!
 
 

1:a advent

Publicerad 2012-12-02 22:15:52 i Allmänt,

Sitter hemma hos Emma efter en underbar helg. Kan berätta mer om den imorgon samt lägga in bilder! Idag kom jag hem till Emma på eftermiddagen och vi har badat jacuzzi, ätit fondue och nu sitter vi med vars en stor mugg med oboy och bara njuter av 1:a advent framför teven. Emma visade även mig lite brev som jag skickat till henne när vi var mindre, tänk när man skickade brev till varandra istället för sms? Då var jag iallfall störtkär i någon vid namn Kristoffer och badade hela tiden, och Emmy var tråkig att bada med för hon ville bara simma, känns som om simning inte var min starka sida? Nu ska iallfall vi fortsätta snacka lite skit, hoppas ni får en fortsatt bra 1:a advent! Och förresten, är 7,5 kg lättare nu!!! Överlycklig.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela