Sjuk

Publicerad 2013-11-27 22:08:30 i Allmänt,


Får bli en snabbt inlägg, ligger och ska sova med världens förkylning. Har egentligen ingen kraft eller ork till att jobba imorgon men har bestämt mig för att bita ihop. Igår gjorde min fina vän Therese mina naglade, hon finns på Malmströms i Hässleholm.

Leggins

Publicerad 2013-11-21 20:05:00 i Allmänt,

 
 
Finns det något bättre än leggins med coola mönster?! Jag älskar det, och dessa står på min önskelista. Ska faktiskt beställa hem ett av paren men vet inte riktigt vilka jag ska beställa, kanske de med katten. Hur mysigt är det inte med leggins och någon stor stickad kofta i vinter? 

Världsbäst

Publicerad 2013-11-21 17:41:00 i Allmänt,

(Pappa och min brorson) Bilden är ifrån sist Viggo och Johan var här. Och imorgon ska de komma hit igen! Ska bli så kul att träffa dem, känns som det var väldigt längesen sist! Jobbar till 2 imorgon så det blir en helg fylld med både slapp och mycket bus. Nu är jag helt slut och börjar halv åtta imorgon så ska bara titta lite serier idag!
 

Ung cancer

Publicerad 2013-11-20 22:52:42 i Allmänt,


Gör det rätta, gå in och stöd ung cancer ni också! En av tre får cancer, men alla drabbas. 

Trött men glad

Publicerad 2013-11-19 19:49:13 i Allmänt,

Ett par burkar och ett ljus till badrummet
En grön växt och en kruka till mitt fönster
 
Sitter helt slut i soffan just nu. Skulle lagt upp bilder på det jag köpte på IKEA förut men har varit så trött så fick göra det nu istället, köpte en fiffig grej till som jag tänkte visa er en annan dag men dessa saker fick räcka för idag. Idag fick jag en superbra nyhet, mitt vikariat blev förlängt till iallafall resten av året! Imorgon är det jag som har öppningen på jobbet så det är minsann snart dax att sova! Upp vid 5 imorgon bitti och jag kan knappt hålla mina ögon öppna nu. 

Fina flodhäst

Publicerad 2013-11-17 01:14:29 i Allmänt,


Ligger nu äntligen i min säng denna blåsiga lördagsnatt. Hann inte skriva något igår då jag jobbade till halv 6, var hos Louise på Blå salong i Hässleholm och gjorde vid mitt hår och mina bryn, hon är bäst! Var sedan på en minikonsert och resten av kvällen umgicks jag med två fina vänner som under kvällen delat en box vin medan jag själv körde så fick vara nykter. Idag var jag på Ikea så tänkte visa lite imorgon vad jag köpte. Blev bl.a. flodhästen (på bilden) som jag tänkte ge som en liten present till de fina barnen på jobbet. Godnatt!

Snabbt & enkelt

Publicerad 2013-11-14 19:04:52 i Allmänt,

Idag var det jag som stod för maten, då blev det kycklingfile, smaksatt cremé fraiche och tagliatelle. Snabbt, enkelt och supergott! Nu ligger jag utslagen på soffan och njuter av tanken att det är fredag imorgon! Börjar inte förrän 12 imorgon så det blir sovmorgon! Kan behövas med tanke på huvudvärken jag har nu och hur jobbigt det var att gå upp imorse. Nu ska jag titta på de nya avsnitten av New Girl & HIMYM.

Sömnig

Publicerad 2013-11-13 23:27:08 i Allmänt,


Äntligen lagt mig i sängen för att sova efter en lång dag. Började med att öppna på dagis och slutade med att dansa. Jobb imorgon igen!

Timmar senare

Publicerad 2013-11-12 22:08:50 i Allmänt,

Efter några timmar och efter mycket ilska är jag nu nästan klar med hur jag vill att bloggen ska se ut. Nu är jag så trött så jag orkar knappt kolla och eftersom jag ska öppna på jobbet imorgon halv sju säger jag nu godnatt!

Frukost

Publicerad 2013-11-09 12:17:00 i Allmänt,

Efter en natt fylld med mardrömmar sitter jag nu och äter frukost. Klockan är bara 12 och jag har redan hunnit städa mitt rum och fixat med tvätt. Det är inte vanligt på en helg i mitt liv, eftersom jag är en riktigt sjusovare annars, men nu när man börjat jobba ordentligt har man fått iordning på dygnet igen! När jag har ätit klart ska jag se om jag kan hitta skivan jag har någonstans med Adobe programmen, tyvärr funkar de inte till Mac så jag får göra det på mammas och pappas dator.
Ska göra om lite på bloggen idag så det är möjligt att det är kaos, bara en förvarning. 
 

Sprucken skärm

Publicerad 2013-11-09 00:11:03 i Allmänt,

Börjar morgonen väldigt dåligt, tappar mobilen i golvet i garaget precis innan jag ska köra till jobbet.. Resultatet blev en sprucken skärm.. Dags att förlänga abonnemanget i Februari så då får det nog bli en ny telefon istället för att laga den gamla, dags för lite uppdatering. 
Jobbat hela veckan, och fick vikariatet i en månad som jag skrev om sist! Så nu behöver jag inte oroa mig om jobb till den 26:e vilket är helt underbart! Så idag har varit en slappedag, slutade redan kl 11 efter att bl.a. ha gått och matat ankorna med barnen. När jag kom hem hade jag köpt med mig nybakade frallor sen blev det att sova en stund, eller ja.. 4 timmar blev det. Åkte till Tessan och kollade lite idol och nu ligger jag i sängen och tänkte starta de senaste avsnitten av HIMYM och New Girl. 
Sov sött!
 
 

Halsont och trött

Publicerad 2013-11-03 13:02:53 i Allmänt,

Ligger i sängen och har riktigt ont i halsen.. Trodde det var på bättringsväg men nu har det blivit sämst. Känner att jag inte varit speciellt aktiv, men är irriterad för jag inte får rätt på min header som jag vill byta.. BLÖ! Förra helgen hade min bror och 3 andra 25:års fest. Det bjöds på mat och dans, blev mycket lyckat! I veckan har jag jobbat 3 dagar, har fått jobb hela nästa vecka och kanske ända fram till den 26:e November, vilket hade varit superbra! 
I fredags vart jag och Emelie med grabbarna i Tyringe, där kvällen bestod av farliga dryckspel och migrän. Igår firade vi Tobias (min bror) här hemma med familjen, åt kalkon och marrängsviss. Sen körde jag dem in till stan och stannade en runda på Perrong 23 där det var nattcafé med hög livemusik.
 
Bilder från 25:års festen
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela