Underbar helg

Publicerad 2013-04-23 21:42:16 i

Har haft en mycket trevlig helg, i fredags åt vi gott hemma och hade ansiktsmasker och allt. På lördagen firade vi Lexie som fyllde 20, dagen började med Scavenger Hunt som var riktigt roligt (dock förlorade vårt lag). Sen åt vi god mat på Bånken och stannade kvar och dansade lite. Sen var det plugg hela söndagen som kanske inte var lika roligt. Sitter nu och kollar på Bergs bärbara talkshow och fuskar med lite choklad. Ska snart gå och lägga mig för imorgon börjar första dagen på min halvintensivkurs på körskolan! Så då blir det körning och teoriplugg hela dagen lång. Sen hem och plugga direkt. TJOHO!
Hittade förresten en jättefin låda i källaren som jag blev lite småförälskad i!

56 dagar kvar

Publicerad 2013-04-19 14:51:00 i Allmänt,

De senaste dagarna har jag suttit konstant med mitt projektarbete som jag skickade in på tryck igår. Ska bli spännande hur resultatet blir efter allt slitande! Och nu har jag ytterligare 2 otroligt jobbiga veckor framför mig. Stora arbeten som ska in som jag inte ens har börjat på, så nu sitter jag minsann och pluggar, utnyttjar studiedagen till det den ska vara till egentligen. Ikväll ska vi ha familjemys med god mat, ansiktsmask och lite sådant. Imorgon blir det Scavenger Hunt och Bånken för att fira Lexie! :)
Köpte dessutom studentklänning idag!! WOHO!
 

Besök hos bror min

Publicerad 2013-04-16 21:50:27 i Allmänt,

Är hemma hos min bror i Bunkeflo, har fått hjälp med projektarbetet och lite sådant. 
Pizza och öl i solskenet på balkongen förut, ibland får man njuta lite extra när man har förtjänat det!
 

Helt slut

Publicerad 2013-04-14 23:06:55 i

Igår var jag och spelade biljard, pingis och airhockey med lite kompisar, mycket trevligt var det! Och idag har dagen varit fylld av plugg och dans, så nu ligger jag helt slut i sängen och kommer sova väldigt gott. Svenska och historia hela dagen imorgon och sedan ännu mer plugg och dans på kvällen. Man känner verkligen att det börjar dra ihop sig till slutet nu av gymnasiet. Projektarbete att jobba med konstant. Men nu ska jag njuta av stunden jag inte behöver plugga med lite sömn. Bjuder på en bild av en av bakelserna som finns i min bok. Dregla lugnt! Och en liten bild från gårdagen.

Plugg, vad annars?

Publicerad 2013-04-12 23:20:17 i Allmänt,

Idag har jag varit i skolan, haft filmkunskap, pluggat körkort sen åkt hem och pluggat svenska, jag kommer sova gott inatt, imorgon ska jag och Emma fota till framsidan på min bok, håll tummarna för att det ska bli något bra! :)
 
 

Galen stress

Publicerad 2013-04-11 19:57:54 i Allmänt,

Förlåt, igen.. Jag är så himla dålig på att skriva! Men det är så mycket med skola och träning nu. Känns som det är det enda jag gör, nu har jag även att bestämt mig för att gå en halv intensivkurs på körskolan så jag kan få mitt körkort snart. Så börjar med den nästnästa vecka, undrar lite vad jag har gett mig in på nu i slutspurten av sista året. Men förhoppningvis hinner jag med allting jag ska både i skolan och med körkortet. 
Varje helg har det varit fest de senaste veckorna, så denna helgen blir det en lugn helg.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela