Tagga!

Publicerad 2013-01-25 16:12:39 i Allmänt,

Ikväll blir det födelsedagsfest, det ska bli mycket trevligt! Sitter hemma hos bror min, hungrig som en varg och väntar på att pappa ska komma hit med min locktång. Sjukt sleten och inte alls taggad egentligen, men förhoppningsvis kommer det snart!

Drunknar i historiaboken!

Publicerad 2013-01-22 21:33:19 i Allmänt,

Åhh, jag har plugg upp över huvudet. Historiaprov på måndag och jag är nervös & trött. Sitter och funderar på om jag orkar ta upp historiaboken en stund innan jag går och lägger mig, men frågan är om mitt huvud vill fatta någonting. Försökte ta självporträtt i helgen men kan inte säga att det blev riktigt som jag tänkt mig, men får försöka igen!
 

Magic Mike

Publicerad 2013-01-15 18:58:09 i Allmänt,

Varit hos min bror sen i söndags, därför jag varit sämst på att uppdatera, igen! Jag och Therese kollade på Magic Mike igår, och vem är egentligen inte lite småkär i Channing Tatum?! Mjau vad snygg han är. Alex Pettyfer är inte så dum han heller. 
Nu till något annat, vi var och hämtade bäddsoffan som jag ska ha hemma hos Tobias nu, så nu kan jag faktiskt SOVA i mitt rum också! Så nu blir det nog lite mer ordning på bloggandet när jag har mitt eget space även där. 
 

Planering planering planering

Publicerad 2013-01-13 12:12:49 i Allmänt,

Igårkväll planerade jag och mamma lite inför studenten, och kollade efter balklänning som jag måste köpa nu! Och idag fortsatte vi lite, har försökt leta upp ett kort till inbjudningarna, men det blir inte riktigt som jag tänkt mig, men det löser sig!
 
 

Memories in a jar

Publicerad 2013-01-12 16:39:03 i Allmänt,

Har varit dålig på att uppdatera, igen..
Men jag har ju faktiskt halv flyttat i tisdags! Känns konstigt, men bor halva tiden i en lägenhet jag delar med min bror. Så jag har varit där hela veckan och kom hem igår, och sov.. Hehe! 
Idag så har jag pysslat, fick en idé från en annan blogg att göra en burk som man lägger små pappersbitar där man skriver minnen som händer under året sen öppnar det när året är slut, så bestämde mig för att prova det! På måndag får jag cykla till Maxi och köpa en fin burk som jag spanat in innan. Tar bild och skickar hur resultatet blir på burken när jag pysslat klart på tisdag!
 

Party all night long

Publicerad 2013-01-06 18:15:46 i Allmänt,

Började helgen med en liten fest, hade hur kul som helst! Hoppas alla andra hade det också.
Dansade även då järnet hela natten och njöt av livet!
Men jag sov bara en timme den natten så var galet trött och gick och la mig kl 5 igår. 
Idag har jag bara tagit det lugnt. 
 

2013

Publicerad 2013-01-02 15:29:00 i Allmänt,

Har varit jättedålig på att uppdatera här, men det ska bli ändring!
Hade en jättetrevlig nyår, dansade loss hela natten.
Tänkte lägga upp lite bilder så ni får se lite av kvällen.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela