IKEA

Publicerad 2013-08-26 22:40:01 i Allmänt,

Kom hem för en stund sen, varit på IKEA med pappa, min bror, min brors flickvän och min brors kompis. Det som stod på inköpslistan var papperskorg, diskborstar, blommor och underlakan m.m. Men jag la till lite grejer till mig själv till den listan, så köpte nya hängare som VERKLIGEN behövs, nytt lakanset (är beroende av nya påslakan och örngott) och lite slevar och så. Njuter av att gå runt på IKEA, men tyvärr blev det inte så länge idag. Men jag och mamma ska dit och gå runt lite har vi bestämt eftersom hon inte kunde följa med idag. 
Nu ska jag kolla på tv med pappa sen upp och lägga mig! 
 
 

träningsvärk

Publicerad 2013-08-26 12:16:58 i Allmänt,

Ska bli hjälpledare till en dansgrupp i höst, så igår lärde jag mig uppvärmningarna och koregrafin. Herregud vilken träningsvärk jag har idag! Helt sjukt.. Hemskt att resa sig från sängen imorse. Men idag börjar jag och mamma vår lilla tävling, vem som kan gå ner 5 kilo först, spännande att se. Nu är det igång till 100 % igen med träning och bra diet! Nu ska jag iallafall snart bege mig in till stan och fixa en tagg så jag kan komma in i danssalen, sen ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen sen blir det IKEA, wooooooohooo! Älskar att gå på IKEA.
 
Till frukost blev det en smoothie av mango och lättyoghurt och lite kokos ovanpå, och två grovbrödsmackor. Yum!

arbetslöshet suger

Publicerad 2013-08-24 12:36:03 i Allmänt,

Har varit arbetslös i lite mer än en vecka och jag har redan ångest, mest över att jag inte har en aning om vad som kommer hända med min framtid. Innan visste man vad man skulle göra, gå till skolan. Så nu är det bara att söka söka söka och hålla koll på arbetsförmedlingen hela tiden. Hoppas på det bästa! Så nu ligger jag i sängen och kollar runt och försöker hitta något intressant. 
 
 

malmöfestivalen

Publicerad 2013-08-24 02:37:45 i Allmänt,

Igår träffade jag Therese, vi började dagen med att träna (träningsvärk idag, jajemen). Efter det tog vi det bara lugnt, hon rekommenderade en sorts müsli som jag provade idag, mycket god! Idag blev det att klippa gräset sen dra vidare mot malmöfestivalen där jag lyssnade på Panda da Panda, Mac Miller och Oskar Linnros, blev en väldigt lyckad kväll, efter världens hemskaste tågresa och en lugn bilkörning hem ligger jag nu i min underbara säng!
 
 
 

Slit lönar sig

Publicerad 2013-08-22 00:15:36 i Allmänt,

Ligger just nu i mitt nystädade rum, i nytvättade lakan, nyduschad. Finns det något bättre? Knappt.
Har tagit nästan hela dagen att städa och packa upp men har haft min hjälpreda Emma här, men kan ju inte säga att hela dagen bestått av städande precis. Lite dans till hög musik i pauserna var gött. På kvällen kom även Terése hit och kollade på idol och myste, sen hämtade Henke upp oss och det blev en liten tripp till Mcdonalds. Jag som skulle bli nyttig? Mitt nya liv börjar imorgon! För då står det träning tillsammans med Therese på schemat och sen lite skitsnack.
Nu är det iallafall dags att sätta igång en dålig film och sova för att ladda upp för gräsklippning och träning imorgon. Godnatt och sov gott!

Städa?

Publicerad 2013-08-20 15:41:28 i Allmänt,

Varför gör man allt annat förutom att städa när det är det man ska göra? JO för det är något av det tråkigaste som finns. Speciellt när man ska packa upp hela sin garderob från en resväska och trycka in i garderoben igen. Har t.o.m. bakat chokladbollar för att dra ut på tiden, men nu får jag nog ta tag i kaoset.
 
 

Äntligen hemma

Publicerad 2013-08-20 00:36:27 i Allmänt,

Nu är det dags att gå tillbaka till verkligheten efter en sommar fylld med jobb och slappande. Herregud vad jag har haft hemlängtan! Varit hemma en gång under sommaren och som jag har saknat min goa säng och mitt älskade internet så man kan titta på film utan en massa hackande. Imorgon ska jag vara duktig och packa upp, städa, träna samt söka jobb. Kommer verkligen inte klara av att bara ligga hemma hur länge som helst så hoppas man kan hitta någonting snart, håller tummarna! 
Igår var det avslutningsfest på jobbet, hade hur trevligt som helst och drack från halv 2 på dagen till 3 på natten. Egentligen skulle vi spelat fotbollsgolf som jag längtat efter men tyvärr så blev det pissväder.. 
Efter imorgon är veckan fylld av att träffa mina efterlängtade vänner! 
 
Nostalgibild från balen nu när skolan har börjat, saknar alla människor.

Sommar och sol

Publicerad 2013-08-10 16:39:15 i Allmänt,

Var inne i Sölvesborg med mamma, mormor och mormors vännina häromdan och shoppade lite, köpte mig en ny bikiniöverdel, ett par randiga coola byxor och ett par kalassköna jeans. Ligger nu framför teven och glor på Masterchef och önskar att jag kunde gå ut ikväll i Karlshamn men tyvårr den ensama jäveln jag är har jag ingen att gå dit med, kul liv.
 
Provad min nya bikini när det öste ner, älskar verkligen att bada i havet när det regnar!

Skoskav, jajemen.

Publicerad 2013-08-06 23:23:59 i Allmänt,

Ligger nu framför teven och kollar på The Big bang theory med svullna tår med blåsor över hela lilltårna. Jobbat dubbelpass två dagar nu så ska bli skönt för fötterna att vila ett par dagar. Sorligt dock att mitt sista arbetspass är på fredag och sedan är jag officiellt arbetslös.. Förhoppningsvis inte så värst länge om jag får bestämma! Dags att ge sig in i vuxenlivet på riktigt. Prio 1 är att få ett jobb så jag kan flytta och få inreda min framtida lägenhet. 
 
Sov gott & dröm sött! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela