Playing with fire

Publicerad 2013-02-24 22:47:06 i

Fest igår, hade så jäkla skoj! (Tack Linus!). Så idag har det varit en riktig bakisdag. Somnade 5 igår och vaknade 9 imorse.. Så godnatt!

Lyx tisdag!

Publicerad 2013-02-21 19:15:07 i Allmänt,

Morgonen började med en riktigt god frukost, pannkakor med bär! 
Inhandlade ett par nya tröjor på Emporia i tisdags som jag tänkte visa någon dag snart :) Fick även hem min nya plattång igår, TJOHO! Nu ikväll blir det mys framför teven, och imorgon ska jag till min bror igen, men denna gången med mamma och pappa också. Så på kvällen vankas det god mat och spel!
Förresten, provar "Herdins, wash it back black" just nu som ska göra svarta urtvättade kläder svarta igen, kan skriva senare om det är något som funkar bra!
 

18/2

Publicerad 2013-02-18 20:29:56 i Allmänt,

Idag har jag haft körlektion, gick superbra idag också! Hann även med ett träningspass innan. Och nu är jag hemma hos min bror i Bunkeflo och har precis nattat Viggo!
 
Ska dessutom börja spara till en MacBook Air nu. Vill så gärna ha!

Dessa rubriker!

Publicerad 2013-02-17 18:44:15 i Allmänt,

Har haft en väldigt bra vecka, i torsdags så hade jag min första körlektion och det gick superbra, fick till och med fickparkera, (med lite hjälp såklart)! Sen när jag kom hem så skulle jag öppna brev, JAG FICK STIPENDIE PÅ 5000 KR! Så himla glad :)
 
Nu ligger jag framför tv:n och snart blir det dessert!
 

Plugg ännu en dag

Publicerad 2013-02-13 22:44:21 i Allmänt,

Sitter just nu hemma hos min bror tillsammans med Amilia, vi har varit duktiga och pluggat ikväll, som i princip jag gör konstant känns det som.. Men ändå stolt över hur mycket jag bättrat mig! Vi båda börjar nog bli ganska trötta med tanke på hur tysta vi blev efter en del skrattanfall, snart sängdags!
 
Förresten, fick min underbara studentmössa igår! Överlycklig tjej. Fick dessutom min fina studenthoodie som är så jäkla skön så jag nästan bor i den nu.
Vi tog en liten bild för att välkomna resten av treorna att komma och hämta sina mössor & saker, vi kan vara rätt söta ibland. Hö-hö.

Längtan efter lov och avkoppling

Publicerad 2013-02-10 21:58:05 i Allmänt,

Min helg har verkligen varit lugnt, i fredags låg jag hemma på soffan och halvsov hela kvällen, kan säga att det behövdes efter en tuff vecka i skolan. Igår satt jag och plugga hela dagen fram till 7 då jag åkte till Amilia och Lucas och spelade kort, åt godis och snackade skit! Sov där, och när vi vaknat gjorde vi pannkakor med annorlunda mjöl och mandelextrakt (vi trodde det var karamellfärg, vi ville ha gröna pannkakor). Sen satte jag och Amilia oss och pluggade hela dagen lång! Nu har jag kommit hem och har minsann skrivit klart mitt CV och ska nu boka körlektion! Mycket flitig jag varit denna helg måste jag säga.
 
Min fina klocka jag fick hem från www.saboskirt.com! En aning för stor så ska rätta till den sen ska den pryda min handled så fint.

Flitiga elever

Publicerad 2013-02-06 09:28:43 i Allmänt,

Sitter i skolan och ska ha graf. Förvånande att det är BARA jag här?! Så himla tråkigt.. Sitter och försöker ordna lite inför balen för att få en del gjort. Finns så mycket att göra inför den men kan knappt göra någonting nu, BLÖ VAD TRÅKIGT JAG HAR! Får väl städa i macsalen eller något.. 

Hipp

Publicerad 2013-02-03 13:25:03 i Allmänt,

Var i fredags ute på hipp i Malmö med trevliga människor, dansade & drack tequila!
Efter mycket skratt och tårar somnade vi vid kl 7. En kväll jag sent glömmer!
 
Nu sitter jag med skolböckerna framför mig och gör läxa, tjoho!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela